Cursus laminaat leggen

Tijdens de workshop van Mevrouw Spijker leer je alles over laminaat en laminaat leggen.

Na deze workshop Weet je welke soorten laminaat er zijn. Je leert waar je begint in een ruimte, hoe je omgaat met obstakels als verwarmingsbuizen en hoeken die niet haaks zijn. Ook weet je hoe je moet aftekenen en zagen.
Beginners cursus klussen Arnhem

In de beginnerscursus klussen komen verschillende technieken aan bod. Denk aan meten, zagen, timmeren, boren,schroeven en pluggen (ophangen en bevestigen). 
Ook met eenvoudig elektra gaan we aan de slag, zoals het ophangen van een lamp.

cursus houtbewerking beginners

Een cursus waarin je kennis maakt en oefent met de basisvaardigheden van houtbewerken. Welke gereedschappen heb je nodig? Je leert over soorten hout en houtverbindingen. Je leert de theorie om er daarna in de praktijk mee aan de slag te gaan. De docent is Wardiet van Zuilekom, meubelmaakster met jarenlange ervaring.

Vervolgcursus klussen

Je hebt in de beginnerscursus de basis van het klussen onder de knie gekregen. Misschien heb je het thuis al in de praktijk gebracht. Dat smaakt natuurlijk naar meer en daarom: de vervolgcursus!

cursus ophangen en bevestigen

Wil je zelf leren een schilderij, kastje of hangmat op te hangen?

Je hoeft niet te wachten op een buurman of goede vriend maar kunt zelf aan de slag. Na deze workshop weet je welke boor je gebruikt bij hout, metaal, een betonnen wand of een gipswandje. Ook weet je welke boormachines er zijn, welke je gebruikt bij de verschillende wanden en welke plug en schroef je daarbij nodig hebt.

Deze workshop helpt je met veel kleine klusjes rondom huis!

Wil je het maximale uit je woning halen? En verschuif je met regelmaat je meubels maar is de opstelling het net niet helemaal? Dan is onze nieuwe cursus ‘één met je interieur’ echt iets voor jou!

cursus meubelstofferen
Wil je je oude stoel die zo lekker zit, opnieuw bekleden? Of een andere uitstraling geven met nieuwe stof?
kids kluscursus
Hou je van creatief bezig zijn? Zelf iets in elkaar zetten? Altijd al meer over gereedschappen willen leren? En ben je tussen de 13 - 16 jaar? Schrijf je dan in voor de Kids Kluscursus!
 
De kids kluscursus is een cursus voor kinderen die met hun handen bezig willen zijn, willen ervaren hoe het is om met verschillende gereedschappen te werken, het interessant vinden om meer te leren over materialen en daarbij werken naar een mooi eindproduct. Wat je uiteraard aan het eind mee mag nemen naar huis.
Lijkt dit je leuk? Meld je dan aan….
kids kluscursus
Hou je van creatief bezig zijn? Vind je het leuk om zelf iets in elkaar zetten? En ben je tussen de 8 - 12 jaar? Schrijf je dan in voor de Kids Kluscursus!
 
De Kids Kluscursus is een cursus als je met je handen bezig wilt zijn en wil weten hoe je met verschillend gereedschap en materiaal om moet gaan. We gaan iets moois maken wat je natuurlijk aan het eind van de cursus ook mee naar huis mag nemen. 
Lijkt je dit leuk? Meld je dan aan….   
Deze cursus start in september en november.