Vandaag waren we te gast bij Nimeto, mbo school voor o.a. etaleurs in Utrecht. We hebben met vijf spijkervrouwen workshops mogen geven aan ca 200(!) Leerlingen. Met hout, electriciteitsdraad, een fitting, stekker, schakelaartje en véél geduld 😉 knutselden ze gave lampjes in elkaar. Nederland hou je vast, Mevrouw Spijker timmert ook in Utrecht aan de weg!!!0
0
0
s2sdefault

We hebben grandioos bericht gekregen van het Anton Jurgens Fonds, Stichting Doen en het VSB-fonds. Ze heeft onze subsidieaanvraag goedgekeurd! Als dat geen compliment is!

Namens de vrouwen van het kernteam Mevrouw Spijker, de Raad van Toezicht, alle toekomstige deelneemsters aan de kluscursussen en de klanten die we straks gaan helpen met onze Klussendienst…grote dank voor het toekennen van onze aanvraag. We zijn er heel erg blij mee en gaan met trots, plezier en overgave gebruik van jullie subsidie maken.

Meer weten over het http://antonjurgensfonds.nl/ https://www.doen.nl/ of https://www.vsbfonds.nl/ ?
Lees meer over hun missie en visie!0
0
0
s2sdefault


Dinsdag 25 april 2017 is Mevrouw Spijker te gast bij de talkshow HERMAN CENTRAAL.

In HERMAN CENTRAAL staan elke maand bijzondere Arnhemse verhalen centraal. En een bijzonder verhaal hebben we! Namens Mevrouw Spijker is Françoise Braun gast aan tafel bij Basti Baroncini

De voorstelling begint om 19.30 uur en de entree is € 5. Houders van de GelrePas betalen de helft. Locatie: het kleinste, meest eigenzinnige theater van Arnhem: theater Het Hof.

Als je wilt reserveren of meer informatie:

www.theaterhethof.nl


0
0
0
s2sdefault

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden of afmelden

Mevrouw Spijker stuurt alleen een nieuwsbrief als er nieuws te melden is!

Partners

Rijnstad

 Gelrepas

Logo Beeldrijk

 

Logo SE Logo SSB Logo Vlok