We hebben grandioos bericht gekregen van het Anton Jurgens Fonds, Stichting Doen en het VSB-fonds. Ze heeft onze subsidieaanvraag goedgekeurd! Als dat geen compliment is!

Namens de vrouwen van het kernteam Mevrouw Spijker, de Raad van Toezicht, alle toekomstige deelneemsters aan de kluscursussen en de klanten die we straks gaan helpen met onze Klussendienst…grote dank voor het toekennen van onze aanvraag. We zijn er heel erg blij mee en gaan met trots, plezier en overgave gebruik van jullie subsidie maken.

Meer weten over het http://antonjurgensfonds.nl/ https://www.doen.nl/ of https://www.vsbfonds.nl/ ?
Lees meer over hun missie en visie!
Dinsdag 25 april 2017 is Mevrouw Spijker te gast bij de talkshow HERMAN CENTRAAL.

In HERMAN CENTRAAL staan elke maand bijzondere Arnhemse verhalen centraal. En een bijzonder verhaal hebben we! Namens Mevrouw Spijker is Françoise Braun gast aan tafel bij Basti Baroncini

De voorstelling begint om 19.30 uur en de entree is € 5. Houders van de GelrePas betalen de helft. Locatie: het kleinste, meest eigenzinnige theater van Arnhem: theater Het Hof.

Als je wilt reserveren of meer informatie:

www.theaterhethof.nl


In januari 2017 gaat het nieuwe cursusseizoen bij Mevrouw Spijker weer van start! Naast de vertrouwde cursussen is het aanbod uitgebreid met een aantal nieuwe cursussen. Zoals glas in lood, fietsband plakken en een barbecue metselen voor in je tuin. Bekijk hier alle cursussen. We verwelkomen je graag!

Hou je van klussen? Schilder je wel eens een kastje, behang je een muur of hang je thuis lampen op? Dan kan je meer dan je zelf denkt!

Stel je voor dat je van klussen je beroep kunt maken. In samenwerking met de gemeente Arnhem bieden wij je die kans. Heb je interesse om opgeleid te worden tot klusvrouw en ontvang je een bijstandsuitkering?

Kom dan dinsdag 11 april aanstaande van 12.00 – 14.00 uur naar Mevrouw Spijker aan de Molenbeekstraat 10 in Arnhem. Daar ontvangen we je met een kop koffie of thee om te vertellen hoe we jou kunnen helpen je droom waar te maken!

www.mevrouwspijker.nl

 

Uitzending gemist? Hieronder kan je Mevrouw Spijker in Gelderse Koppen terugzien. Service van de zaak.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden of afmelden

Mevrouw Spijker stuurt alleen een nieuwsbrief als er nieuws te melden is!

Partners

Rijnstad

 Gelrepas

Logo Beeldrijk